HHT høstmøte med mye fra Ilseng
HHT høstmøte med mye fra Ilseng

av Hans Kroglund, 14.11.13 19:13


Hamar og Hedemarken Turistforening HHT hadde sist årlig høstmøte onsdag den 13.11.13 med foredrag og presentasjon av turprogram for første halvdel av 2014. Ilseng har sjelden fått slik reklame og oppmerksomhet som denne kvelden.

HHT har nå ca 4500 medlemmer og 70 av disse møtte opp på Ajer U-skole.
Styrets leder Kristen Bartnes ønsket velkommen før daglig leder Margrete Ruud Skjeseth snakket om driften og da ble jo den tragiske hendelsen med Farmenkoia fortalt. Mer Ilseng ble det da kveldens foredragsholder Trond Vidar Vedum fortalte om Fuglelivet på Hedemarken, Ilseng, Svartelva og Starene.

Han er en ekte fugleentusiast og har en fortellerevne av de sjeldne. De på Ilseng som ikke har hørt Trond Vidar bør møte på et foredrag han har.
HHT har et svært fyldig turprogram for alle aldere, Barnas Turlag, Ungdomsgruppe, Fjellsportgruppe, onsdagsgruppe osv. Totalt ca 250 til 300 arrangement i året.

Årets turprogram har en helside med Ilsengstiene og med åpningen 04.mai 2014. Det ble så bemerket at Ilseng måtte være en uoppdaget perle på Hedmarken. Og vi var så enige i det utsagnet.


Utdrag fra turprogrammet


Dobbelklikk på bilde for større versjon


Artikkelen er hentet fra:
http://ilsengstiene.no/print_nyhet2007.php?nid=335