Ilsengstiene sitt første betalte oppdrag
Ilsengstiene sitt første betalte oppdrag

av Hans Kroglund, 13.10.17 20:55


Ilseng Pluss har satt opp et gjerde og Ilsengstiene har faktisk tjent noen penger til vedlikehold av Ilsengstiene. Dette er den første betalte jobben og fem karer stilte opp og utførte oppdraget iløpet av tre dager. Bente har blitt bestemor til tvillingjenter, så da er det best å ha gjerdet iorden.

Bildet over: Fornøyd Bente Teigstad ved det nye gjerdet.

Ilsengstiene er i vedlikeholdsfasen og det er stadig noe å forbedre. Formelt er det Ilseng IL som administrerer Ilsengstiene. Betaling og regnskap er det idrettslaget som tar seg av. Det er veldig greit for det er mange lover og regler å forholde seg til.

Bildet fra venstre: Hans Moe, Sverre Iversen, Odd G. Vold og Hans Kroglund. Bjørn Nordal ikke tilstede.


Ilseng Pluss møtes hver tirsdag til kaffe/lunch ved gapahuken på Bjørby. Helt uformelt og uten forpliktelser av noe slag. Vi fikk en hendvendelse om å sette opp et gjerde på Ilseng. 4-5 karer meldte seg til dugnad. At vi kan utføre en jobb og alt det formelle er i orden er viktig for Ilsengstiene.
Ilsengstiene har å langt klart å stå på egne bein økonomisk, og har ikke belastet Idrettslaget sin kjerneviksomhet som fotball og ski. Slik håper vi det blir fremover også. Det finnes så mange som setter pris på stiene og vil bidra om nødvendig.

Artikkelen er hentet fra:
http://ilsengstiene.no/print_nyhet2007.php?nid=428