Video Stange Rundt i pinsen 2015 klar
Video Stange Rundt i pinsen 2015 klar

av Hans Kroglund, 11.02.16 18:42


HHT Stange krets arrangerte fem dagers i pinsen 2015. Det var mye å feire dette året, det var friluftlivets år, Stange fikk endelig sitt eget turkart med 50 mil merkede stier. Dette ble markert med med Stange Rundt, en tur på 12,5mil på 5 dager i terreng. Dette ble til fem videofilmer, en for hver dag.

Det ble et svært vellykket arrangement som involverte alle "turstilagene" i Stange kommune. Endelig ble Stange samlet til et "turrike" med eget kart. De forskjellige lagene har jobbet noe hver for seg og alle satte pris på å vise frem sine flotte områder. Turen startet og ente på Atlungstad på friluftslivet sitt fellesarrangement 2.pinsedag.

Litt om filmene
Det er en stor oppgave å lage en film av et så stort arrangement med bare et kamera for hånden. Produsenten Hans Kroglund har hatt noen utfordringer med lyd under opptakene, PC og videoprogram. Men håper resultatet er bra nok for de som var med på turen og noen flere som ikke fikk vært med.

Link for visning på PC og telefon (google bilder+) (klikk på bildet under)


Link for visning på PC (Picasa) (klikk på bildet under)Kommentar

Google sitt "Picasa web album" er felles for begge linkene, men Picasa vil ikke spilles av på telefon. Dette er noe Google bestemmer og har satt som en begrensing.

Det er også Google som eier www.youtube.com, men der er kan bare filmer spilles av. Picasa og google bilder kan bilder og video vises i samme album. Så noe pluss/minus er det med de forskjellige alternativene.

Artikkelen er hentet fra:
http://ilsengstiene.no/print_nyhet2007.php?nid=401