• Nyheter
 • Turforslag
 • Infotavler
 • Bilder

 • Arbeidsutvalg
 • HHT/stifaddere
 • Kontakt oss

 • Møtereferater
 • Arrangementer
 • Historie

 • Linker til andre sider


Ilsengstiene: 14.10.17 trekning nr 6
Trekning nr 6 14.10.17 2 billetter til Vallsetrevyen. En billett i boka i Ilsengmarka og en i boka på Hagan.

Ilsengmarka
Anne Bente Ottersen

Hagan
Ingeborg Brenne

Vinnerne får billetter i uke 42 2017

Les mer...

350 på åpningen av Ilsengstiene 2014
Det ble kjempeoppslutning på den offisielle åpningen av Ilsengstiene søndag den 04.mai 2014. Det var sol og strålende vær og mange ville ta del i åpningen av dette varierte stinettet som snor seg langs fire elver.
Turen startet kl. 10.00 fra Idrettsparten og det var ca 280 som hadde møtte opp der. Naturlos Hans Kroglund ønsket alle velkommen og fortalte noe om prosjektet. Første stopp var Farmenkoia
Les mer...

Ilsengstiene på facebook


80 på åpning av Fura Bru 2013
Det ble overveldende oppmøte på den første markeringen til Ilsengstiene. Hele 80 stk tok turen ut i det fine høstværet. Grunneier Herman Hørsand hadde tatt med 30 høye glass tilfeiring med mosell. Han ble positivt overrasket da 70 kom fra Skøyensiden. Den første markeringen til Ilsengstiene ble den siste offisielle oppgaven i denne omgang for Mat-og Landbruksminister Trygve Slagsvold Vedum.
Les mer...


<<Tilbake til Ilseng.net


Ny trase Sløyfa-Løken bru høst 2013
Publisert av Hans Kroglund [18.09.13 17:57]
Utskriftsvennlig sideDet har nå i september 2013 kommet til en ny trase på Ilsengstiene fra Sløyfa over jordet nedenfor gården "på Haugen" og mot Løken Bru. Fortsatt blir det tilkomst fra lekeplassen ved Sløyfa, men derfra kan man gå til Skogstad eller Løken Bru.. Da blir det hel forbindelse fra Horne Bru og til Løken Bru på nordsiden av Svartelva.


Å velge gode traseer med lett adkomst, ikke for mye å opparbeide, få tillatelse , det er mange hensyn å ta. Denne traseen ble vurdert helt fra starten og burde nok ha vært med da. Samtidlig var alt noe uoversiktlig til å begynne med og det var viktig at det ikke ble for mye.
Men vi er veldig glad for at denne strekningen nå ser ut til å bli med. Tirsdag 17.09.13 var det befaring med grunneier Ingar Hagen, Thor Holager, kartansvarlig Jan Schrøder, stiansvarlig Hans Kroglund. Vi har vært i kontakt med Trond Vidar Vedum som har anbefalt at vi får med denne strekningen. Han representerer 3. grunneier og det betyr at alle er positive.Sti fra Skogstad mot Sløyfa. Denne stien fungerer bra idag, men hvis det blir sti fra Løken Bru, er det ønskelig at alt kan kjøres med beitepusser.


<<Tilbake


HHT tur 06.mai 2018
Det blir ny tur med HHT i 2018
Les mer...

kart Ilsengstiene 2016
Oppdatert 05.10.16 nytt kart
Last ned kart for utskrift Ilsengstiene

Skøyenrunden er tegnet inn og sti mellom Vaskeplassen og skibru Lageråa. De røde punktene viser de 15 plassene kartet er utplassert i terrenget. klikk for større kopi. Nr. er en foreløpig beskrivelse av steder på Ilsengstiene.
Trykk på kartet for større kopi


Les mer...

Bilder fra Ilsengstiene
Her er noen fotoalbum for Ilsengstiene

Les mer...

Ilsengstiene på Instagram: #ilsengstiene
Les mer...

Hestestier
Noen hesteentusiaster og Ilsengstiene har nå merket en ridesti "Bjørnstadrunden" i Ilsengmarka. Den starter ved Jernbaneovergangen ved Bjørnstad på Skøyen, tar av mot Tofsrud, inni gammel 6 km, og så en ny trase nord for 6km
Les mer...

Flott Beitepusser

Les mer...

Grunneiermøter
Les mer...

Styringsgruppemøter
Det blir møte i styringsgruppa på "Kontoret " mandag den 23.09 kl. 19.00
Les mer...

Skifilm fra Ilsengstiene
Ilsengstiene - design/kode: Kroglund Media © 2013-